2015. december 9., szerda

Már csak azért se kapunk se infarktust, se agyvérzést!

Saját lakást és új autót kapott az egymilliomodik bevándorló Németországban.


xxx

Cselényi György megjegyzése: A németek most minden bizonnyal azt hiszik, hogy a migránskvótát elutasító országok népei e hír olvastán a szívükhöz kapnak, s infarktussal, vagy agyvérzéssel máris vihetik őket a kórházak intenzív osztályára. De nyugtassuk meg őket, nem tudnak bennünket se felidegesíteni, se provokálni. Nevetni, vagy szomorkodni támad kedvünk a németek hülyesége miatt.

Nem azért, mert most új lakást, meg új autót adtak az egymilliomodik bevándorlónak. Ez nem érdekes, az ő dolguk, tegyék akár minden tizedik, vagy akár minden ötödik migránssal. Az új javakakat se irigyeljük a megajándékozottaktól, mert hála Istennek és az ember feletti munkánknak, van hol laknunk, meg van mivel utaznunk. 

Azon rökönyödünk meg, hogy Európa vezető gazdasági hatalmának hogyan lehet ennyire felelőtlen a bel- és külpolitikája, amit jó ideje folytat. Sőt azt mondom, ahhoz talán joga van, hogy saját magát, ráadásul erőszakkal tönkretegye, de ahhoz már nincs, hogy egész Európát lehetetlen helyzetbe hozza. Remélem, erre nem is nyílik lehetősége, mert jó néhány ország mondja azt, hogy elég volt! Ezentúl EU ide, vagy EU oda, azt tesszük, amit a mi népünk jónak lát, s nem azt, amit ti, gyakran felelőtlenül előírtok, vagy előírnátok számunkra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése