2015. december 16., szerda

A megszállás csellel is megoldható!

Ne legyen igazan, de jó néhány dolgot 
jó lenne megelőzni

Az ördögöt a falra festettem?

Ne legyen igazam, meg lehet, kicsit szabadjára engedtem fantáziámat, de a közeljövőben nagyon sok mindenre vigyáznunk kell, ha az egyáltalán lehetséges.

Az országhatárnál a védőkerítés nagyon jó és nagyon kell, meg előnyös a kötelező befogadási kvótának még a gondolatának elutasítása is. De mindezzel csatát nyertünk (ami nagyszerű), de háborút még nem. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szerintem a megszállás csellel is megoldható.

Mire gondolok? Saját véleményemet írom! Mi lesz, vagy mit csinálunk akkor, ha a németek által Németországba beengedett X millió illegális migráns közül, mondjuk, több százezer kiállja a próbát, valamennyire megtanulja a német nyelvet és a fegyelmezettségében, munkakedvében, életmódjában se találnak különösebb kivetnivalót. Mi lesz, ha ezeket ellátják valamiféle ideiglenes német állampolgársági okmánnyal, s azt mondják nekik, sőt pénzzel is ösztönzik őket: pajtás, menjetek Magyarországra, meg ebbe és ebbe az uniós országba. Tehát ily módon szállnak meg bennünket, s ekkor már nem véd a pengés kerítés se, mert a schengeni határ akadály nélkül átjárható ugyebár az EU polgárai számára.


Beilleszkedés? 

Őket miként állítjuk meg, az érkezésüket és fogadásukat miként utasítjuk el, hiszen ők ekkor már nem minősíthetők törvénytelen betolakodóknak. Már csak azért se, mert a legális határátkelőn át jönnek ide és a többi EU-országba. Ők a német nyelv esetleges gagyogása és bizonyos szakma elsajátítása ellenére is ugyanolyan szírek, afgánok, pakisztániak, líbiaiak maradnak, mint voltak, csak valamelyest alkalmazkodtak az európai körülményekhez, „kikupálódtak”. De ki tudja, mennyi időre? (Állítólag a londoni metróbbantás egyik tettese Angliában született, ott járt óvodába, s ott végzett egyetemet is. Róla sokan joggal hitték, hogy már igencsak beilleszkedett.)

Továbbá, mit teszünk akkor, ha például a több nagy német cég a gyára mellett létesít egy gyorsan összetákolt, de hamar le is bontható, tulajdonképpen rabszolganegyedet, -lakótelepet, ahová korábban az országhatárnál épített kerítéstől elzavart embereket le akarja telepíteni. A magyar munkásoknak pedig azt mondják, gyerekek, van tőletek olcsóbb munkaerő, s járuljatok hozzá a béretek befagyasztásához, sőt csökkentéséhez. Ha nem, akkor leépítünk benneteket, s le is út, fel is út, mehettek amerre láttok....

Nem tudom, a nagy cégek és a magyar kormány közötti stratégai megállapodás ilyen esetre tartalmazhat-e a honfitársaink számára mentőövet?  


Elégedetlenség elfojtása

A tervezett közös EU-hadsereggel szemben is vannak fenntartásaim. Arra az EU külső határainak védelméért nagy szükség van. De csak arra! Oda akarok kilyukadni, hogy garanciákat kellene kapni rá, hogy e katonai alakulat nem vethető be a tagországokkal szemben. E sereget – trójai faló módján – ne lehessen felhasználni az Európai Unió és annak vezetősége elleni belső elégedetlenség elfojtására. Nehogy valakik valahol úgy dönthessenek: gyerekek, csináljunk már valamit... Például a magyaroknak ne legyen olyan nagy a szájuk...
(Emlékeztetek arra, hogy annak idején Csehszlovákiában a Szovjetunió, a KGST- és a Varsói Szerződés több államának nem tetszően alakult a helyzet, s a szovjetek Csehszlovákia nyakára küldték a varsói szerződők hadseregét, magyarán az bevonult Csehszlovákiába rendet csinálni.)

Nehogy az EU területén megtörténhessen hasonló!

Lehet, még nem időszerű ilyesmivel foglalkozni, de nem árt, ha készülnek a legkülönbözőbb szituációkra is forgatókönyvek. Nehogy kellemetlen meglepetés érjen bennünket! S ne nyugtassuk magunkat azzal se, hogy amire az ismertetett kritikus helyzet előállhatna, akkora már se EU, se schengeni átjárható határok nem lesznek, mert ez korántsem biztos. A nemzetközi helyzet számunkra kedvező alakulásában se bízhatunk. Ezért e problémák megelőzéséért nagyon jó lenne, ha minél több ország összefogna.

Még annyit tennék mindehhez hozzá, hogy a nagyon klassz és hasznos kerítésünk miatt időben valamelyest eltolódott az a probléma, amellyel előbb-utóbb így is, úgy is szembe kerülünk. Csak nem Magyarországon alakítottak ki menekült tábort. Viszont nincs kizárva, hogy az ott elhelyezni kívánt emberek nagy részét bizonyos németországi állomásoztatása után akarják a nyakunkba sózni, méghozzá a kvóta emlegetése nélkül is.  

                                  Cselényi György
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook
---------------------------------------
Meghívom Önt egy virtuális grafikai mini kiállításra!
Portrék
Lovasok
Házak, épületek, településrészek

https://youtu.be/bApEocAvBJc
------------------------------------------------
Magyarország, te csodás...!
--------------------------------------
Máriapócs, kegyhely, bazilika, zarándoklat



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése