2015. december 23., szerda

Diszkó és taxi(s)

Két felnőtt ismerősöm (egy házaspár) enyhén szólva nem barátja a diszkóknak, de megértik, hogy a középiskolás lányuk vágyik oda, mert egy egyrészt akkor a barátaival lehet, másrészt szeret táncolni. Továbbá nem akarják, hogy a gyerekük az osztály- és kortársaitól el- és visszahúzódó legyen.

A lányt amennyire tudják, felvilágosítják, hogy alkoholos italt ne igyon, de lehetőleg energiaitalt se. Nehogy elfogadjon drogot. A gyerek nem is dohányzik. A szülei tanácsára a zenét szolgáltató fiú, vagyis a színpadszerűség közelében táncol, ahol a jobb megvilágítottság miatt a biztonsági őrök még szemmel tarthatják a fiatalokat, hogy ki, mit csinál, s így bárkit idejében rendre inthetnek, sőt a rendezvényről el is küldhetnek.

A házaspár ellátta a lányukat pénzzel arra az esetre is, ha a barátnőjének édesanyja nem tud eleget tenni ígéretének, vagyis nincs módja hazavinni őt, mert váratlanul elromlik az autó, defektet kap, vagy más gond adódik. 

Igen, előállt az a helyzet, hogy a barátnője anyukájának közbe jött valami, s a gyerekeket nem a tudta megbeszélt időben hazafuvarozni. Erre késő éjjel és sokat kellett volna várni, amire a szóban forgó kislány nem akart vállalkozni.

Akkor gyere taxival, kislányom – mondta az édesanyja a mobil telefonon.

Úgy is volt! A szülők a gyereket biztonságban vélték, mert a lány taxival elindult otthona felé. Mivel igen csinos ifjú hölgyről van szó, a taxis pedig szexuálisan kicsit túlfűtött volt, ezért egész úton kétértelmű, s mindig a szerelem témájához kötődő szavakat mondott utasának. Amikor a lány lakásától már nem voltak messze, a gyerek kérte a taxist, álljon meg, fizet, s innen már gyalog megy, mert gondolta, ezzel is megspórol egy kis pénzt.

A taxis azonban nem engedte kinyitni a kocsija ajtaját, mert a lánnyal szexelni akart. Jó, hogy a gyereket a szülei felkészítették a legváratlanabb szituációra is. A kislány közölte, hogy megjegyezte a taxi oldalán lévő számot, valamint a kocsi rendszámát is, továbbá mindent elmond a szüleinek, akik feljelentik.

Erre a sofőr ijedten kinyitotta az ajtót. A lány kiszállt, s a taxis elhajtott.

Az említett eset is bizonyítja, hogy tényleg nem árt felkészülni  váratlan szituációkra, eseményekre is, mert ekkor nagyobb eséllyel előzhetjük meg a bajt.

                                                     Cselényi György
---------------------------------------------------------------------------------------

Meghívom Önt egy virtuális grafikai mini kiállításra!

Portrék

Lovasok

Házak, épületek, településrészek


Magyarország, te csodás...!

Máriapócs - búcsú és a bazilika: 
https://youtu.be/lcu5-dKkda0



-------------------------------------------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése