2015. március 24., kedd

A brókerügy kapcsán: Egy jogászcsoporton a világ szeme! Sok idős embernél a temetésre félre rakott piciny tőke visszaszerzése a tét!

 Hallottam a Kossuth Rádióban, hogy alakítottak egy jogászcsoportot, amelynek S.O.S feladata annak kiderítése, hogy a Quastor által átvett pénzekre a Betétvédelmi Alap szolgáltatása mégiscsak kiterjed-e? Ha igen, akkor a kisemberek hamarosan hozzájutnak pénzükhöz.

Nagyon remélem, hogy ez történik. Ha valóra válik, az komoly bizonyítéka lenne annak, hogy a Fidesz és a kormány ténylegesen igyekszik megvédeni a becsületes embereket a csaló szélhámosok cselszövéseinek következményeitől.

Ezért most a világ, de leginkább az ügyben szenvedő alanyként, vagy annak veszélyeztetettjeként érintett kisbefektetők és -betétesek szeme ezen a jogászteamon van.
Más kérdés a súlyos helyzet kialakulásáért felelősök számonkérése. A szerencsétlen kisbefektetőket leginkább az érdekli, hogy viszontlátják-e nehezen összekuporgatott pénzüket. Őket kevésbé vigasztalja az, hogy éppen hány embert helyeztek előzetes letartóztatásba, vagy hány embernek zárolták a vagyonát.

Tehát kisemberek tízezrei lélegzet-visszafojtva, hevesen dobogó szívvel figyelik, várják a számukra kedvező eredményt hozó jogászi szakvélemény megszületését, amely azt jelentené, hogy mégsem veszett el az évtizedek során verejtékes munkával összegyűjtött kis tartalék pénzecskéjük. Amint hallottam, sok idős embernél a temetésre félre rakott piciny tőke visszaszerzése a tét.  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése