2015. november 21., szombat

Magyar találmány: oltóanyag a rettegett betegség, az érelmeszesedés ellen?

Cselényi György közíró, publicista naplója

Magyar gyógyszerbotrány?
Dr. Horváth István professzor

A világhálón találkoztam ezzel a cikkel. Gondoltam, az én megosztásom által is minél többen értesüljenek róla. Ha az abban foglaltaknak csak a fele, vagy a negyede igaz, az is döbbenetes.

Ha visszagondolunk, illetve eszünkbe jut, hogy annak idején dr. Béres József, a Béres-csepp feltalálója is milyen tortúrán ment keresztül, ki kell állnunk amellett, hogy ilyesminek még egyszer Magyarországon nem szabad megtörténnie.
Az olvasók zöme nem orvos, nem biológus, nem kémikus, meg nem gyógyszervegyész, tehát a témában nem tudunk érdemben és szakszerűen állást foglalni. De az nem is a mi dolgunk! Ellenben kötelességünk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy felvetődött egy ilyen dolog, s amely talán megér annyit, hogy az illetékesek foglalkozzanak vele érdemben, s ha a találmány arra tényleg érdemes, akkor működjenek közre, hogy az minél előbb hasznára válhasson az emberiségnek.  

Cselényi György

Szóval:

 Magyar gyógyszerbotrány? Oltóanyag korunk rettegett betegsége, az érelmeszesedés ellen

Ha ennek a fele, vagy a negyede igaz, az is döbbenetes! A cikk szerint Dr. Horváth István orvosbiológus professzor úr 40 évi kutató munkája eredményeként, melynek során mind az USA tudósaival, mind orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot.
Fontos tudni:
– teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést
– ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz
– helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával
– újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin nevű hormon termelődését
– a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést
– a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig kellene szedni a szív-és vérnyomáscsökkentőket, valamint a vérhígítókat, elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)


Ha kiszámítjuk, mennyi hasznot lenne képes hajtani ez a gyógyszer ennek az országnak, akkor vissza lehetne hozni nyugodtan 60 évre a nyugdíjba menés lehetőségét a férfiak számára, és a mi nyugdíjasaink mehetnének évente Németországba és Svájcba kirándulni egy élet munkájának jutalmául!
Jó lenne, ha a közgazdászaink képesek lennének számolni, mert ez a szer nem az ” itt a piros-hol a piros”(?!) szerencsejáték, hanem kihúzhatná az országot pár év alatt a teljes adósságából!

Forrás:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése